


یکی از مواردی که همواره مورد تأکید علمای اسلام و اندیشمندان حوزه فرهنگ است، زندگی به سبک اسلامی است. با بررسی دقیق مبانی مربوط به حکومت ها و شیوه های مدیریت کشوری در کشورهای مختلف، به نظر می رسد هر نظامی ممکن است سبک زندگی خاص خود را دنبال کند. دین اسلام به سبب کامل بودن مبانی علمی و دینی آن حتما یک سبک زندگی اسلامی را دنبال می کند. اینفوگرافیک آسیب شناسی سبک زندگی اسلامی از سایت شهید آوینی تقدیم حضور می گردد.
واژه عيد در قرآن فقط يك بار آمده است.
(أَللّهُمَّ أَنزِل علينا مائدۀً مِنَ السَّماء تكون لنا عيداً لأَوّلنا و آخرنا و آية منك). [1]
،خدايا! نازل كن براى ما مائدهاى از آسمان كه براى اوّلين و آخرين از ما عيد باشد و نشانهاى از تو.
در تفسير اين آيه آمده است: عيد در لغت از مادّه عود به معنى بازگشت است. به روزهايى كه مشكلات از قوم و جمعيّتى برطرف می شود و بازگشتِ به پيروزيها و راحت هاى نخستين می كنند، عيد گفته می شود.
و در اعياد اسلامى به مناسبت اين كه در پرتو اطاعت يك ماه مبارك رمضان و يا انجام فريضه بزرگ حج، صفا و پاكى فطرى نخستين به روح و جان باز مى گردد و آلودگی ها كه برخلاف فطرت است از ميان می رود، «عيد» گفته شده است. و از آنجا كه روز نزول مائده، روز بازگشت به پيروزى و پاكى و ايمان به خدا بوده است؛ حضرت مسيح(ع) آن را «عيد» ناميده است. [2]
پي نوشت ها:
[1]. سوره مائده، آيه 114
[2]. تفسير نمونه، ج 5، ص 131
کاهـش قدر و منـزلت قـالی دستبـاف ایـرانی !
قالی دستباف ایرانی گویای استعداد، فرهنگ و هنر ایرانیان است و همواره بازاری پر رونق در دنیا داشته است. اما تولیدات مشابه و انبوه کشورهایی مانند چین، ترکیه، هند و پاکستان به بازار قالی ایرانی لطمه زده و موجب متضرر شدن دامدار، رنگرز، قالیباف شدهاند. امید که با همفکری، برنامهریزی، تمرکز و تلاش مجدانه حضور قالی ایرانی در خانهها و موزههایی که قدر و منزلت قالی و هنر ایرانی را میفهمند پر رنگ تر شود.
جزیره سرخ هرمز سالهاست که در گوشهای از خلیجفارس و در جنوبیترین نقطهی کشورمان ایران جای گرفته و با داشتن خاکهای رنگی و منحصر به فرد خودنمایی میکند. جزیرهای را که در گذشته به موجب وجود قلعهی پرتقالیها شناخته میشد امروز برای خاکهای رنگیاش آن را می شناسند و این به واسطهی اتفاق بزرگ هنری است که هر ساله در این جزیره رخ میدهد. این جزیره در فاصله حدود هشت کیلومتری بندرعباس قرار دارد.
رحلت جانسوز حضرت آیت الله خوشوقت بر بیت معظم اله و دوستان و محبین ایشان تسلیت عرض می نماییم
World Press Photo یک سازمان مستقل و غیرانتفاعی است که دفترش در آمستردام هلند قرار دارد و از سال ۱۹۵۵ ، هر ساله بهترین عکسهای خبری را انتخاب میکند. هدف این تشکیلات از این کار ترغیب کردن رعایت استانداردهای حرفهای در زمینه فتوژورنالیسم و تشویق مبادله آزاد و بدون محدودیت اطلاعات است. در واقع World Press Photo بزرگترین و با اعتبارترین رقابت عکس خبری را در سطح جهان اداره میکند.
امسال پنجاه و ششمین دوره این مسابقات برگزار میشد. امسال بیش از ۵۶۰۰ عکاس از ۱۲۴ کشور دنیا ، بیش از ۱۰۳ هزار عکس برای شرکت در این مسابقه فرستاده بودند.
پاول هانسن-عکاس سوئدی- با عکسی که مراسم به خاکسپاری کودکان فلسطینی گرفت، برنده جایزه نخست شد و عکسش به عنوان عکس برتر سال انتخاب شد. در این عکس که در ۲۰ نوامبر سال ۲۰۱۲ در شهر غزه گرفته شده است، اما دو کودک دو و سه ساله را میبینیم که بعد از حمله موشکی اسرائیل درگذشتهاند و توسط مردم و عموهای خود در حال تشییع هستند